1398/7/16   شعر امروز   کدخبر: 230   نظر: 0   بازدید: 81   خبرنگار: چاپ

جشنواره-ادبي-گلاويژ-به-ايستگاه-بيست-و-يکم-رسيد

در شهر سلیمانیه عراق؛-جشنواره ادبی گلاویژ به ایستگاه بیست و یکم رسید-

در شهر سلیمانیه عراق؛-جشنواره ادبی گلاویژ به ایستگاه بیست و یکم رسید-

یست و یکمین دوره جشنواره ادبی «گلاویژ» با دبیری ملا بختیار و با حضور ادیبان، شاعران، مترجمان و منتقدان ایرانی در شهر سلیمانیه عراق برگزار می‌شود.

یست و یکمین دوره جشنواره ادبی «گلاویژ» با دبیری ملا بختیار و با حضور ادیبان، شاعران، مترجمان و منتقدان ایرانی در شهر سلیمانیه عراق برگزار می‌شود.  

 بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی ادبی «گلاویژ» با دبیری با حضور ادیبان، شاعران، مترجمان و منتقدان ایرانی، کشورهای مختلف جهان و اقلیم کردستان عراق؛ در بخش‌های رقابتی و غیرقابتی، برپایی نمایشگاه هنرهای تجسمی و خارجی، نمایشگاه کتاب و مجلات مختلف ادبی از روزهای ۱۶ و ۱۷ و ۱۸ فروردین ماه (۵ و ۶ و ۷ آپریل ۲۰۱۸) در سالن توار در شهر سلیمانیه پایتخت فرهنگی و هنری اقلیم کردستان عراق برگزار می‌شود و در روز اختتامییه نیز، برندگان بخش‌های مختلف رقابتی داستان، شعر و تحقیق معرفی می‌شوند و تندیس جشنواره را دریافت خواهند کرد و جایزه «حسین عارف» رمان‌نویس سرشناس کُرد نیز به یک رمان‌نویس کُرد اهدا خواهد شد.  

ادیبان، شاعران، مترجمان و منتقدان ایرانی با آثار و سخنرانی خود در اکثر دوره‌های جشنواره بین‌المللی ادبی «گلاویژ» حضور داشته‌اند و سال گذشته نیز دکتر «فرزان سجودی» استاد دانشگاه و زبان شناس، «مشیت علایی» منتقد ادبی، «اصغر نوری» مترجم، «سارا سالار» داستان نویس، «قاسم کشکولی» رمان نویس، «بیتا ملکوتی» و «سابیر هاکا» شاعر در بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی «گلاویژ» با شعار «عقل آزاد، نسلی روشنگر» حضور داشتند و پنلی را تحت عنوان «شعر و ادبیات فارسی» برگزار کردند که «مریوان حلبچه‌ای» مترجم و نویسنده کُرد اقلیم کردستان مدیر این نشست را برعهده داشت.

«فرزان سجودی» استاد دانشگاه و زبان شناس و استاد «اردشیر کشاورز» نویسنده، محقق، مورخ و تاریخ‌نگار ایرانی از طرف مسئولان این جشنواره بین‌المللی فرهنگی؛ با اعدای تندیس ویژه این جشنواره، مورد تقدیر قرار گرفتند.   جشنواره بین‌المللی ادبی «گلاویژ» یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی اقلیم کردستان و منطقه به شمار می‌رود که مدت ۲۰ سال است با همت و تلاش مسئولان فرهنگی و ادبیان شرکت کننده، جایگاه ویژه‌ای را در میان فعالیت‌های فرهنگی منطقه به خود اختصاص داده است؛ که همیشه و به طور مداوم، این جشنواره؛ زمینه‌ای آزاد و مناسب را برای ارائه مطالب، دیدگاه‌ها و خلاقیت نویسندگان فراهم کرده است. کشف چندین استعداد جدید در این رویداد مهم ادبی، گواهی این ادعا است که از این طریق و از این فرصت مناسب، توانسته‌اند آثار خود را در اختیار نویسندگان باتجربه قرار دهند؛ که این خود، باعث نزدیک شدن دیدگاه‌ها و نظرات مختلف به یکدیگر می‌شود.   سال ۲۰۱۶ از کشورهای مختلف، ۱۸۴ مطلب اعم از؛ داستان، شعر و تحقیق به دبیرخانه این جشنواره ادبی ارسال شد.   کد خبر: 861  

اخبار پیشنهادی

برچسب ها: شاعر هفته

اشتراک گذاری :

مطالب مرتبط

    نظرات


    لطفا نظرات خود را به زبان فارسی بنویسید و از نوشتن آن با الفبای لاتین خودداری کنید.