1403/11/18   رویداد ها   کدخبر: 13161   نظر: 0   بازدید: 3239   خبرنگار: فهیمه علمداری چاپ

دومین جشنواره‌ی بین‌المللی هنر جوان «عاماج»

تمدید مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره‌ی بین‌المللی هنر جوان «عاماج»

مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره‌ی بین‌المللی هنر جوان «عاماج» به دلیل استقبال گسترده تا ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ تمدید شد.

به گزارش تارنا: با توجه به استقبال گسترده‌ی هنرمندان از دومین دوره‌ی جشنواره‌ی بین‌المللی هنر جوان «عاماج»، مهلت ارسال آثار تا ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ تمدید شد.


این جشنواره که سال گذشته نخستین دوره‌ی خود را در برج آزادی تهران با موفقیت برگزار کرد، امسال در سطح بین‌المللی در حال دریافت آثار هنری است و با همکاری شهرداری تهران اجرا می‌شود.


علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در بخش‌های مختلف از جمله ادبیات، موسیقی، نقاشی و گرافیک، پادکست، عکاسی، فیلم صدثانیه‌ای ارسال کنند. محورهای این دوره شامل فردای شهر، شهر اسلامی، گفت‌وگوی شهروندی، و شهر از نگاه من (موضوع آزاد) است.


هنرمندان برای ثبت‌نام و دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی قوانین جشنواره می‌توانند به وب‌سایت گروه هنری عاماج به نشانی amajartgroup.ir مراجعه کنند.


اتمام خبر/

اخبار پیشنهادی

برچسب ها: تارنا جشنواره دومین جشنواره‌ی بین‌المللی هنر جوان «عاماج»

اشتراک گذاری :

اخبار مرتبط

    نظرات


    لطفا نظرات خود را به فارسی بنویسید و از الفبای لاتین خودداری کنید.