صدو هشتمین نشست تهران نامه در تالار دکتر محمود روح الامینی واقع در باغ موزه نگارستان با بررسی موضوعات (تاریخ باغ نگارستان) و ( باغ نگارستان و بازخوانی جایگاه علمی و هنری آن در روزگار ما) با حضور جمع علاقه مندان حوزه تهرانشناسی، راهنمایان گردشگری فضاهای تاریخی و اساتید همراه با بازدید از بخش های مختلف موزه برگزار گردید. در این نشست برای نخستین بار نکات تازه و جالبی راجع به جزییات تاریخی باغ نگارستان مطرح شد.
من از جامعه ای می نویسم که افسردگی و مرگ در آن اتفاقی کاملا عادی شده و فقر و گرسنگی در لایه لایه زندگی مردم وجود دارد . از انسان و از مرگ می نویسم و از عشق و از درد های اجتماعی و فرهنگی و از طبیعت،همه ی اینها هر کدام به نوبه خود می توانند ایده های خوبی برای نوشتن باشند.
صدو هفتمین نشست تهران نامه با بررسی جُستارهای (تاریخ و فلسفه وجودی آتشکده ها پیش و پس از به پیامبری برگزیده شدن اَشو زرتشت، آتشکده ورهرام) و (آتشکده ها و اماکن مذهبی منسوب به زرتشتیان در گستره تهران) با حضور جمعی از علاقه مندان تاریخ و باستانشناسی و حضور جامعه زرتشتی و اساتید برگزار گردید.
ماهی سیاه کوچولو گفت:« میخواهم بروم ببینم آخر جویبار کجاست. میدانی مادر، من ماه هاست تو این فکرم که آخر جویبار کجاست و هنوز که هنوز است، نتوانستهام چیزی سر در بیاورم. از دیشب تا حالا چشم به هم نگذاشتهام و همهاش فکر کردهام. آخرش هم تصمیم گرفتم خودم بروم آخر جویبار را پیدا کنم. دلم میخواهد بدانم جاهای دیگر چه خبرهایی هست...»
جریان سیال ذهن شکلی از روایت در داستان است که در آن تبعیت از زمان ذهنی شخصیت داستان دارد و گاه نوعی شاعرانگی در زبان دیده می شود و ممکن است ساخت دستوری زبان نیز دستخوش تغییراتی نیز بشود یا حتی در جاهایی به هم بریزد. این شکل از روایت به خاطر آشنایی زدایی های پیاپی و غیر مترقبه بودن گزاره ها می تواند برای طیفی از مخاطبان جذاب باشد.
سوم اردیبشهت ماه، مصادف است با روز بزرگداشت شیخ بهایی، انسان بسیار عجیبی که انگار در عصر ما میزیسته و به دورهی صفوی پل زمان زده است. او که خالق صدها اثر ماندگار در تاریخ است، سازندهی منارجنبان اصفهان، معمار حرم امام رضا، سازندهی حمام فین کاشان است که از قضا شاعر هم بوده است.