traffic analysis

  1404/9/13   شعر امروز   کدخبر: 23362   نظر: 0   بازدید: 2013   خبرنگار: فهیمه علمداری چاپ

«میرهاشم میری» شاعر و پژوهشگر همدانی درگذشت

میرهاشم میری درگذشت

میرهاشم میری، ادیب و شاعر همدانی و از نسل اول انقلاب اسلامی، پس از سال‌ها فعالیت در حوزه ادبیات و آموزش، دار فانی را وداع گفت.

به گزارش خبرگزاری شعر ایران-تارنا: میرهاشم میری، پژوهشگر، ادیب و شاعر همدانی که از نسل اول انقلاب اسلامی بود و هم‌عصر چهره‌هایی چون سیدحسن حسینی، سلمان هراتی و قیصر امین‌پور، دار فانی را وداع گفت. رباعیات و آثار ادبی او از همان ابتدا مورد تحسین اهالی فرهنگ و ادب قرار گرفته بود.


مسئول روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) با تسلیت این ضایعه اظهار کرد: میرهاشم میری متولد ۱۳۳۳ در همدان بود و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند. وی در سال ۱۳۵۲ همزمان با ورود به دانش‌سرای عالی تهران، به خدمت آموزش و پرورش همدان درآمد و از سال ۱۳۵۶ در دبیرستان‌های نهاوند مشغول تدریس شد.


وی افزود: از سال ۱۳۶۵ به دعوت دانشگاه آزاد بروجرد، به تدریس زبان و ادبیات فارسی پرداخت و در سال ۱۳۶۹ به زادگاهش بازگشت تا همچنان در دبیرستان‌ها، دوره‌های ضمن خدمت و مرکز آموزش مدیریت دولتی فعالیت کند.


شهنوازیان با اشاره به سوابق ادبی مرحوم میری گفت: «او از نوجوانی دست به قلم می‌برد و شعر می‌سرود. در سال‌های دفاع مقدس، با همراهی چند تن از دوستانش، انجمن ادبی «میلاد» را پایه‌گذاری کرد. همچنین مدتی با نام مستعار «معین‌الدین آل تقی» با مجلات رشد معلم، رشد نوجوان، رشد آموزش زبان و ادبیات فارسی و فصلنامه فرهنگ همدان همکاری داشت.»


وی در پایان خاطرنشان کرد: میرهاشم میری علاوه بر آثار مکتوب، در تهیه و اجرای چندین برنامه فرهنگی با صدا و سیمای همدان همکاری داشته و در ویراستاری فصلنامه فرهنگ همدان و انتشار چندین کتاب نقش مؤثری ایفا کرده است. میرهاشم میری با این فعالیت‌ها، نقش مهمی در حفظ و توسعه فرهنگ و ادبیات استان همدان ایفا کرد.


اتمام خبر/

اخبار پیشنهادی

برچسب ها: میرهاشم میری

اشتراک گذاری :

اخبار مرتبط

    نظرات


    لطفا نظرات خود را به فارسی بنویسید و از الفبای لاتین خودداری کنید.