اولین نشست تخصصی «سه گانی» عصر روز گذشته در پایتخت شعر برگزار شد. این نشست با حضور اساتید، کارشناسان و شاعرانی چون دکتر علیرضا فولادی، استاد محمد روحانی رئیس انجمن حافظ در دبی، دکتر اصغر علی کرمی، دکتر مینا آقازاده، اکبر کتابدار، دکتر رضا مهدیزاده، ناصر فیض، محسن محمدی، دکتر زیرک مسئول انجمن حافظ در تهران، مریم صابری، امیر باقری، ابوذر احمدی، محمد ثابت ایمان، دکتر حجت کرمی، دکتر بهادر باقری و... با اجرا و دبیری دکتر الهه کاشانی برگزار شد. دکتر فولادی در خصوص قالب سه گانی گفت: سه گانی نام یک قالب شعر فارسی است که از سه مصراع یا سه گان تشکیل شده و از نظر فرم درونی کوبشی و بسته است. این قالب که با توجه به پیشینه شعر فارسی به ویژه خسروانی های قبل از اسلام شکل گرفته، از سال 89 توسط دکتر علیرضا رسما به جامعه ادبی معرفی شده و پس از آن شاعران بسیاری از جمله محمدسعید شریفی، احسان پارسا، پاییز رحیمی، دکتر بهادر باقری و ... به آن پرداخته اند و در حال حاضر طرفداران زیادی دارد.
انجمن «سه گانی» که از چند سال پیش فعالیت خود را به همت «الهه کاشانی» و جمعی از شاعران دیگر به سرپرستی دکتر علیرضا فولادی، در فضای مجازی و به صورت نشست های پراکنده انجام می داد، روز دوشنبه 16 مرداد نخستین نشست رسمی را با اجرای الهه کاشانی و کارشناسی دکتر علیرضا فولادی در محل کافه پایتخت شعر برگزار کرد. در این نشست ضمن شعر خوانی شاعرانی از جمله دکتر بهادر باقری، دکتر مینا آقازاده، سمیرا جنابیان، محسن محمدی، امیرباقری و نجوای کاشانی ، «استاد ناصر فیض» به بیان دیدگاه های فردی خود در خصوص قالب سه گانی پرداخته و آن را یک قالب مدرن برشمرد. «دکتر حجت کرمی» نیز برخی موضوعات سبکی و مفهمومی در مورد سه گانی و سرایش آن را طرح کرد و «اصغر علی کرمی» پیرامون ترجمه پذیر بودن این قالب و تطبیق ساختاری آن با قالب های جهانی سخن گفت.
گفتنی است که این نشست به صورت کارگاهی، دوشنبه هر هفته از ساعت 17 الی 19 به آدرس : خیابان انقلاب. بین منیری جاوید و 12 فروردین. ساختمان 310. طبقه زیر همکف برگزار خواهد شد و علاقه مندان ضمن حضور می توانند در مباحث علمی و بررسی های کارگاهی پیرامون قالب سه گانی شرکت کنند. کد خبر: 600